Mäso
Mäso - príprava
Ak chcete, aby malo mäso cibuľovú príchuť, stačí cibuľu pokrájať na malé kúsky a pretlačiť v lise na cesnak.
Cibuľa pustí veľa šťavy a pokrm bude chutný a aromatický.
Mäso ochránime pred muchami, keď ho obložíme vrstvou cibule.
Tvrdé mäso rýchlejšie zmäkne, ak k nemu pridáme trochu octu.
Aby sa mäso počas dňa v prírode nepokazilo, zabaľte ho do žihľavy a odložte do tieňa.
Slanina (cesnak, párok) ľahko vnikne do mäsa, ak budete mäso špikovať v smere vlákien.
Pri krájaní naprieč vláknami zostanú v mäse biele štvorčeky slaniny.
Mäso z hydiny bude šťavnatejšie, ako ho pred pečením pokvapkáte citrónovou šťavou
Skôr než začnete mäso krájať, vždy si všimnite, ako smerujú vlákna.
Krájajte ich naprieč, čím narušíte dlhé vlákna a mäso sa bude lepšie jesť
Podobné recepty
Mäso - príprava
Ak chcete, aby malo mäso cibuľovú príchuť, stačí cibuľu pokrájať na malé kúsky a pretlačiť v lise na cesnak.
Cibuľa pustí veľa šťavy a pokrm bude chutný a aromatický.
Mäso ochránime pred muchami, keď ho obložíme vrstvou cibule.
Tvrdé mäso rýchlejšie zmäkne, ak k nemu pridáme trochu octu.
Aby sa mäso počas dňa v prírode nepokazilo, zabaľte ho do žihľavy a odložte do tieňa.
Slanina (cesnak, párok) ľahko vnikne do mäsa, ak budete mäso špikovať v smere vlákien.
Pri krájaní naprieč vláknami zostanú v mäse biele štvorčeky slaniny.
Mäso z hydiny bude šťavnatejšie, ako ho pred pečením pokvapkáte citrónovou šťavou
Skôr než začnete mäso krájať, vždy si všimnite, ako smerujú vlákna.
Krájajte ich naprieč, čím narušíte dlhé vlákna a mäso sa bude lepšie jesť
Cibuľa pustí veľa šťavy a pokrm bude chutný a aromatický.
Mäso ochránime pred muchami, keď ho obložíme vrstvou cibule.
Tvrdé mäso rýchlejšie zmäkne, ak k nemu pridáme trochu octu.
Aby sa mäso počas dňa v prírode nepokazilo, zabaľte ho do žihľavy a odložte do tieňa.
Slanina (cesnak, párok) ľahko vnikne do mäsa, ak budete mäso špikovať v smere vlákien.
Pri krájaní naprieč vláknami zostanú v mäse biele štvorčeky slaniny.
Mäso z hydiny bude šťavnatejšie, ako ho pred pečením pokvapkáte citrónovou šťavou
Skôr než začnete mäso krájať, vždy si všimnite, ako smerujú vlákna.
Krájajte ich naprieč, čím narušíte dlhé vlákna a mäso sa bude lepšie jesť