Horčicová marináda
Kategória:
4 lyžice oleja, 2 lyžice kečupu, 1 lyžica kremžské horčice, sojová omáčka, 5 strúčikov cesnaku (prelisovať), čerstvá bazalka (nasekať), červená paprika, kari, soľ
Horčicová marináda - príprava
Marináda je určená prevažne na kuracie, bravčové a hoväzie mäsa.
Všetky uvedené ingrediencie zmiešame. Umyté, nakrájané mäso na plátky, či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používáme slnečnicový, alebo olivový olej, bylinky môžeme použiť čerstvé, alebo sušené.
Podobné recepty
Kategória:
4 lyžice oleja, 2 lyžice kečupu, 1 lyžica kremžské horčice, sojová omáčka, 5 strúčikov cesnaku (prelisovať), čerstvá bazalka (nasekať), červená paprika, kari, soľ
Horčicová marináda - príprava
Marináda je určená prevažne na kuracie, bravčové a hoväzie mäsa.
Všetky uvedené ingrediencie zmiešame. Umyté, nakrájané mäso na plátky, či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používáme slnečnicový, alebo olivový olej, bylinky môžeme použiť čerstvé, alebo sušené.
Všetky uvedené ingrediencie zmiešame. Umyté, nakrájané mäso na plátky, či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používáme slnečnicový, alebo olivový olej, bylinky môžeme použiť čerstvé, alebo sušené.