KURACIA ROLÁDA
Kategória:
300 g vykosteného kuracieho mäsa, 300 g postrúhaného údeného syra, 50 g bryndze, 50 g mäkkého syra, 50 g rastlinného ruku, 3-4 mladé cibuľky, 1 väčšiu sterilizovanú uhorku, petržlenovú vňať, mleté biele korenie, 150 ml hustého kečupu, 1 plnú lyžičku želatíny.
KURACIA ROLÁDA - príprava
Postrúhaný syr zabalíme do alobalu, vložíme do horúcej vody a necháme roztopiť.
Ešte teplý ho rozvaľkáme (na alobale) do tvaru obdĺžnika. Mäso uvaríme a pomelieme.
Želatínu dáme napučať do vlažnej vody.
Tuk, mäkký syr a bryndzu dobre vymiešame.
Pridáme pokrájanú uhorku a cibuľky, napučanú želatínu, pomleté mäso, kečup a posekanú petržlenovú vňať.
Okoreníme, ak treba osolíme a dobre zmiešame.
Na rozvaľkaný syr rozotrieme mäsovú plnku, pomocou alobalu zvinieme roládu, konce trochu pritlačíme.
Dáme na pár hodín do chladničky stuhnúť.
Pred podávaním pokrájame na kolieska.
Podobné recepty
Kategória:
300 g vykosteného kuracieho mäsa, 300 g postrúhaného údeného syra, 50 g bryndze, 50 g mäkkého syra, 50 g rastlinného ruku, 3-4 mladé cibuľky, 1 väčšiu sterilizovanú uhorku, petržlenovú vňať, mleté biele korenie, 150 ml hustého kečupu, 1 plnú lyžičku želatíny.
KURACIA ROLÁDA - príprava
Postrúhaný syr zabalíme do alobalu, vložíme do horúcej vody a necháme roztopiť.
Ešte teplý ho rozvaľkáme (na alobale) do tvaru obdĺžnika. Mäso uvaríme a pomelieme.
Želatínu dáme napučať do vlažnej vody.
Tuk, mäkký syr a bryndzu dobre vymiešame.
Pridáme pokrájanú uhorku a cibuľky, napučanú želatínu, pomleté mäso, kečup a posekanú petržlenovú vňať.
Okoreníme, ak treba osolíme a dobre zmiešame.
Na rozvaľkaný syr rozotrieme mäsovú plnku, pomocou alobalu zvinieme roládu, konce trochu pritlačíme.
Dáme na pár hodín do chladničky stuhnúť.
Pred podávaním pokrájame na kolieska.
Ešte teplý ho rozvaľkáme (na alobale) do tvaru obdĺžnika. Mäso uvaríme a pomelieme.
Želatínu dáme napučať do vlažnej vody.
Tuk, mäkký syr a bryndzu dobre vymiešame.
Pridáme pokrájanú uhorku a cibuľky, napučanú želatínu, pomleté mäso, kečup a posekanú petržlenovú vňať.
Okoreníme, ak treba osolíme a dobre zmiešame.
Na rozvaľkaný syr rozotrieme mäsovú plnku, pomocou alobalu zvinieme roládu, konce trochu pritlačíme.
Dáme na pár hodín do chladničky stuhnúť.
Pred podávaním pokrájame na kolieska.