KURACIE KARI S BORSKYŇAMI
Kategória:
kuracie prsia, cibuľa, soľ, čierne korenie, hrozienka, kapia, broskyne, vajcia na tvrdo, zátrepka (voda + múka), škoricový cukor
KURACIE KARI S BORSKYŇAMI - príprava
Kuracie prsia nakrájame na tenké rezance, dáme orestovať
na olej.
Restujeme, kým mäso zbelie, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme.
Premiešame a podusíme.
Potom pridáme hrozienka, kapiu narezanú na rezance.
Ku koncu restovania pridáme nakrájané broskyne a na tvrdo uvarené a nakrájané vajíčka.
Pridáme trochu škoricového cukru, premiešame a trochu podusíme.
Nakoniec dohustíme zátrepkou.
Broskyne dávame na záver preto, lebo sú mäkké.
Podobné recepty
Kategória:
kuracie prsia, cibuľa, soľ, čierne korenie, hrozienka, kapia, broskyne, vajcia na tvrdo, zátrepka (voda + múka), škoricový cukor
KURACIE KARI S BORSKYŇAMI - príprava
Kuracie prsia nakrájame na tenké rezance, dáme orestovať
na olej.
Restujeme, kým mäso zbelie, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme.
Premiešame a podusíme.
Potom pridáme hrozienka, kapiu narezanú na rezance.
Ku koncu restovania pridáme nakrájané broskyne a na tvrdo uvarené a nakrájané vajíčka.
Pridáme trochu škoricového cukru, premiešame a trochu podusíme.
Nakoniec dohustíme zátrepkou.
Broskyne dávame na záver preto, lebo sú mäkké.
na olej.
Restujeme, kým mäso zbelie, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme.
Premiešame a podusíme.
Potom pridáme hrozienka, kapiu narezanú na rezance.
Ku koncu restovania pridáme nakrájané broskyne a na tvrdo uvarené a nakrájané vajíčka.
Pridáme trochu škoricového cukru, premiešame a trochu podusíme.
Nakoniec dohustíme zátrepkou.
Broskyne dávame na záver preto, lebo sú mäkké.