Morčacie rezy na taliansky spôsob
Kategória: 
822 KJ - Plátok morčacích pŕs, 2 PL paradajkového pretlaku, 1 menšia šalotka, 1 ČL olivového oleja Bertolli, soľ, kari korenie, oregáno, čerstvá bazalka, 1 PL strúhaného parmezánu so zníženým obsahom tuku (25 % t. v. s.).

Morčacie rezy na taliansky spôsob - príprava

    Morčacie prsia umyjeme, jemne naklepeme, potrieme olivovým olejom, osolíme, okoreníme a krátko orestujeme nasucho. Pridáme očistenú na drobno pokrájanú šalotku, podlejeme vriacou vodou a dusíme do mäkka.
    Pridáme paradajkový pretlak, oregáno a necháme prejsť varom.
    Podávame posypané strúhaným parmezánom a na drobno posekanou čerstvou bazalkou.
Top