Paradajkový šalát Koloseum
Kategória: 
100 g sójového granulátu s príchuťou šunky, 300 g cestovín z tvrdej pšenice, 100 g majonézy, 2 lyžice bieleho jogurtu, 4 paradajky, 100 g sterilizovanej kukurice, 100 g tvrdého syra, 1 lyžicu kečupu, soľ, cukor, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu.

Paradajkový šalát Koloseum - príprava

    Cestoviny dáme do vriacej, osolenej vody.
    Päť minút pred dovarením k nim pridáme sójový granulát. Scedíme a necháme vychladnúť.
    Rajčiny umyjeme, pokrájame na malé kúsky.
    Majonézu rozmiešame s jogurtom a kečupom, ochutíme soľou, cukrom, korením a citrónovou šťavou.
    Rajčiny, syr a kukuricu pridáme k cestovinám, premiešame
    a zalejeme majonézovou zmesou.
    Podávame dobre vychladený.
Top