Paradajkový šalát Koloseum
Kategória:
100 g sójového granulátu s príchuťou šunky, 300 g cestovín z tvrdej pšenice, 100 g majonézy, 2 lyžice bieleho jogurtu, 4 paradajky, 100 g sterilizovanej kukurice, 100 g tvrdého syra, 1 lyžicu kečupu, soľ, cukor, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu.
Paradajkový šalát Koloseum - príprava
Cestoviny dáme do vriacej, osolenej vody.
Päť minút pred dovarením k nim pridáme sójový granulát. Scedíme a necháme vychladnúť.
Rajčiny umyjeme, pokrájame na malé kúsky.
Majonézu rozmiešame s jogurtom a kečupom, ochutíme soľou, cukrom, korením a citrónovou šťavou.
Rajčiny, syr a kukuricu pridáme k cestovinám, premiešame
a zalejeme majonézovou zmesou.
Podávame dobre vychladený.
Podobné recepty
Kategória:
100 g sójového granulátu s príchuťou šunky, 300 g cestovín z tvrdej pšenice, 100 g majonézy, 2 lyžice bieleho jogurtu, 4 paradajky, 100 g sterilizovanej kukurice, 100 g tvrdého syra, 1 lyžicu kečupu, soľ, cukor, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu.
Paradajkový šalát Koloseum - príprava
Cestoviny dáme do vriacej, osolenej vody.
Päť minút pred dovarením k nim pridáme sójový granulát. Scedíme a necháme vychladnúť.
Rajčiny umyjeme, pokrájame na malé kúsky.
Majonézu rozmiešame s jogurtom a kečupom, ochutíme soľou, cukrom, korením a citrónovou šťavou.
Rajčiny, syr a kukuricu pridáme k cestovinám, premiešame
a zalejeme majonézovou zmesou.
Podávame dobre vychladený.
Päť minút pred dovarením k nim pridáme sójový granulát. Scedíme a necháme vychladnúť.
Rajčiny umyjeme, pokrájame na malé kúsky.
Majonézu rozmiešame s jogurtom a kečupom, ochutíme soľou, cukrom, korením a citrónovou šťavou.
Rajčiny, syr a kukuricu pridáme k cestovinám, premiešame
a zalejeme majonézovou zmesou.
Podávame dobre vychladený.