Kuracia zmes "Veverička"
Kategória: 
• kuracie mäso (najlepšie rezne), • zemiaky, • sterilizované šampiňóny, • cibuľa, • cesnak, • sterilizovaná kapia, • vajce, • olej, • soľ, • korenie, • karí, • worcesterová omáčka, • kečup

Kuracia zmes "Veverička" - príprava

    Na rozpálenom oleji prudko osmažíme na malé kúsky nakrájané kuracie mäso, ktoré sme pred tým osolili, okorenili a pokvapkali worcestrovou omáčkou.
    Mäso vyberieme a do ostatného tuku dáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak.
    Len speníme a pridáme prehriať nadrobno nakrájané zemiaky, šampiňóny, kapiu.
    K prehriatej zmesi pridáme kuracie mäso.
    Dochutíme karí korením a lyžičkou kečupu.
    Pridáme vajce, ktorá celú zmes spojí.
    Podávame s hranolkami.
Top