Kuracia zmes "Veverička"
Kategória:
• kuracie mäso (najlepšie rezne),
• zemiaky,
• sterilizované šampiňóny,
• cibuľa,
• cesnak,
• sterilizovaná kapia,
• vajce,
• olej,
• soľ,
• korenie,
• karí,
• worcesterová omáčka,
• kečup
Kuracia zmes "Veverička" - príprava
Na rozpálenom oleji prudko osmažíme na malé kúsky nakrájané kuracie mäso, ktoré sme pred tým osolili, okorenili a pokvapkali worcestrovou omáčkou.
Mäso vyberieme a do ostatného tuku dáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak.
Len speníme a pridáme prehriať nadrobno nakrájané zemiaky, šampiňóny, kapiu.
K prehriatej zmesi pridáme kuracie mäso.
Dochutíme karí korením a lyžičkou kečupu.
Pridáme vajce, ktorá celú zmes spojí.
Podávame s hranolkami.
Kategória:
• kuracie mäso (najlepšie rezne),
• zemiaky,
• sterilizované šampiňóny,
• cibuľa,
• cesnak,
• sterilizovaná kapia,
• vajce,
• olej,
• soľ,
• korenie,
• karí,
• worcesterová omáčka,
• kečup
Kuracia zmes "Veverička" - príprava
Na rozpálenom oleji prudko osmažíme na malé kúsky nakrájané kuracie mäso, ktoré sme pred tým osolili, okorenili a pokvapkali worcestrovou omáčkou.
Mäso vyberieme a do ostatného tuku dáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak.
Len speníme a pridáme prehriať nadrobno nakrájané zemiaky, šampiňóny, kapiu.
K prehriatej zmesi pridáme kuracie mäso.
Dochutíme karí korením a lyžičkou kečupu.
Pridáme vajce, ktorá celú zmes spojí.
Podávame s hranolkami.
Mäso vyberieme a do ostatného tuku dáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak.
Len speníme a pridáme prehriať nadrobno nakrájané zemiaky, šampiňóny, kapiu.
K prehriatej zmesi pridáme kuracie mäso.
Dochutíme karí korením a lyžičkou kečupu.
Pridáme vajce, ktorá celú zmes spojí.
Podávame s hranolkami.