Kuracie fašírky s hubami
Kategória:
450 g pomletého kuracieho mäsa,
2 cibule,
250 g húb ( šampiňóny),
soľ, čierne mleté korenie, horčica ,
zväzok petržlenovej vňate,
1 kyslá smotana,
1 strúčik cesnaku,
olej ,
1 červená paprika
Kuracie fašírky s hubami - príprava
Do pomletého kuracieho mäsa pridáme najemno posekanú alebo postrúhanú cibuľu, pretlačený cesnak, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, korenie, soľ, a dobre premiešame.
Z masy vytvarujeme úhľadné fašírky a dáme ich aspoň
na 1/2 hodiny schladiť.
Potom z oboch strán dobre opečieme na oleji (oleja nedávame veľa).
Do výpeku dáme pražiť posekanú červenú cibuľu, očistené a pokrájané huby a udusíme domäkka.
Pridáme horčicu, smotanu, posolíme, ochutíme korením a ešte spolu krátko podusíme.
Touto omáčkou polejeme fašírky.
Podávame s ryžou, pečenými zemiačikmi a pokrájanou pečenou paprikou - namiesto nej môžeme dať aj inú zeleninu.
Podobné recepty
Kategória:
450 g pomletého kuracieho mäsa,
2 cibule,
250 g húb ( šampiňóny),
soľ, čierne mleté korenie, horčica ,
zväzok petržlenovej vňate,
1 kyslá smotana,
1 strúčik cesnaku,
olej ,
1 červená paprika
Kuracie fašírky s hubami - príprava
Do pomletého kuracieho mäsa pridáme najemno posekanú alebo postrúhanú cibuľu, pretlačený cesnak, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, korenie, soľ, a dobre premiešame.
Z masy vytvarujeme úhľadné fašírky a dáme ich aspoň
na 1/2 hodiny schladiť.
Potom z oboch strán dobre opečieme na oleji (oleja nedávame veľa).
Do výpeku dáme pražiť posekanú červenú cibuľu, očistené a pokrájané huby a udusíme domäkka.
Pridáme horčicu, smotanu, posolíme, ochutíme korením a ešte spolu krátko podusíme.
Touto omáčkou polejeme fašírky.
Podávame s ryžou, pečenými zemiačikmi a pokrájanou pečenou paprikou - namiesto nej môžeme dať aj inú zeleninu.
Z masy vytvarujeme úhľadné fašírky a dáme ich aspoň
na 1/2 hodiny schladiť.
Potom z oboch strán dobre opečieme na oleji (oleja nedávame veľa).
Do výpeku dáme pražiť posekanú červenú cibuľu, očistené a pokrájané huby a udusíme domäkka.
Pridáme horčicu, smotanu, posolíme, ochutíme korením a ešte spolu krátko podusíme.
Touto omáčkou polejeme fašírky.
Podávame s ryžou, pečenými zemiačikmi a pokrájanou pečenou paprikou - namiesto nej môžeme dať aj inú zeleninu.