Provensálskej bravčové
by rebecca
Ľahký
Celkom lacný
Kategória:
Jedlá z bravčového mäsa
Bravčové mäso na jemnej, hubovej omáčke.
Ingrediencie
Pre
4
Osoba(y)
Suroviny
1
kg
bravčové mäso
2
cibule
2
paradajky
namočené sušené huby alebo čerstvé šampiňóny
pohárik vína
1
ks
zákysaná smotana
provensálske korenie
soľ, korenie
kúsok cukety na zahustenie
Provensálskej bravčové - príprava
Na spenenú cibuľu dáme mäso, to orestujeme osolíme, okoreníme, po zatiahnutí dusíme do polomäkka, potom pridáme huby, zahustíme nastrúhanou cuketou, kto má rád smotanu tak môže pridať aj smotanu a nechám prejsť varom.
Ako príloha môže byť ryža alebo zemiaky.
Top
×
Please login to use this feature