Špízy z mletého mäsa
Kategória:
150 g mletého bravčového mäsa, gyros,
150 g mletého hovädzieho mäsa, soľ,
mleté čierne korenie,
petržlenová vňať,
bazalka, majorán,
papriky, cuketa, olej
Špízy z mletého mäsa - príprava
Mleté bravčové a hovädzie mäso zmiešame.
Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom, gyrosom, nasekanou bazalkou a petržlenovou vňaťou.
Premiešame a necháme odstáť asi 20 minút na chladnom mieste.
Potom z masy formujeme guľky, ktoré sploštíme a striedavo ich napichujeme na drevenú ihlu spolu s nakrájanými farebnými paprikami a cuketou.
Naplnené špízy z oboch strán vypražíme v horúcom oleji
Podobné recepty
Kategória:
150 g mletého bravčového mäsa, gyros,
150 g mletého hovädzieho mäsa, soľ,
mleté čierne korenie,
petržlenová vňať,
bazalka, majorán,
papriky, cuketa, olej
Špízy z mletého mäsa - príprava
Mleté bravčové a hovädzie mäso zmiešame.
Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom, gyrosom, nasekanou bazalkou a petržlenovou vňaťou.
Premiešame a necháme odstáť asi 20 minút na chladnom mieste.
Potom z masy formujeme guľky, ktoré sploštíme a striedavo ich napichujeme na drevenú ihlu spolu s nakrájanými farebnými paprikami a cuketou.
Naplnené špízy z oboch strán vypražíme v horúcom oleji
Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, majoránom, gyrosom, nasekanou bazalkou a petržlenovou vňaťou.
Premiešame a necháme odstáť asi 20 minút na chladnom mieste.
Potom z masy formujeme guľky, ktoré sploštíme a striedavo ich napichujeme na drevenú ihlu spolu s nakrájanými farebnými paprikami a cuketou.
Naplnené špízy z oboch strán vypražíme v horúcom oleji