Domáci zajac na Srbský spôsob
Kategória:
800g zajačieho mäsa zo stehna, 50g masti,2 cibule,mletá červená sladká paprika, rasca, 4strúčiky cesnaku, 2zelené papriky, 2rajčiaky, 100ml smotany, 30g múky,mleté čierne korenie, soľ.
Domáci zajac na Srbský spôsob - príprava
Na masti opražíme cibuľu, pridáme červenú sladkú papriku zajačie mäso nakrájané na malé kúsky. Osolíme , okoreníme mletým čiernym korením, rascou podlejeme a dusíme. Počas dusenia pridáme nakrájanú zelenú papriku,rajčiaky a cesnak. V kyslej smotane rozhabarkujeme múku, vlejeme na uduseného zajaca a všetko spolu povarime. Podávať môžeme s knedľou alebo haluškami.
Kategória:
800g zajačieho mäsa zo stehna, 50g masti,2 cibule,mletá červená sladká paprika, rasca, 4strúčiky cesnaku, 2zelené papriky, 2rajčiaky, 100ml smotany, 30g múky,mleté čierne korenie, soľ.
Domáci zajac na Srbský spôsob - príprava
Na masti opražíme cibuľu, pridáme červenú sladkú papriku zajačie mäso nakrájané na malé kúsky. Osolíme , okoreníme mletým čiernym korením, rascou podlejeme a dusíme. Počas dusenia pridáme nakrájanú zelenú papriku,rajčiaky a cesnak. V kyslej smotane rozhabarkujeme múku, vlejeme na uduseného zajaca a všetko spolu povarime. Podávať môžeme s knedľou alebo haluškami.