Bravčovinky
Kategória:
500 g bravčového pliecka bez kostí, 1 žemľa, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 60 g oleja, 20 g horčice, 40 g cibule
Bravčovinky - príprava
Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame, spolu s namočenou a vytlačenou žemľou zomelieme.
Osolíme, pridáme mleté čierne korenie a mletú červenú papriku, premiešame a sformujeme tenké placky, ktoré na horúcom oleji po oboch stranách prudko opečieme. Bravčovinky môžeme opekať aj na rošte, pričom ich natierame olejom.
Podávame teplé s chlebom, horčicou a cibuľou.
Kategória:
500 g bravčového pliecka bez kostí, 1 žemľa, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 60 g oleja, 20 g horčice, 40 g cibule
Bravčovinky - príprava
Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame, spolu s namočenou a vytlačenou žemľou zomelieme.
Osolíme, pridáme mleté čierne korenie a mletú červenú papriku, premiešame a sformujeme tenké placky, ktoré na horúcom oleji po oboch stranách prudko opečieme. Bravčovinky môžeme opekať aj na rošte, pričom ich natierame olejom.
Podávame teplé s chlebom, horčicou a cibuľou.
Osolíme, pridáme mleté čierne korenie a mletú červenú papriku, premiešame a sformujeme tenké placky, ktoré na horúcom oleji po oboch stranách prudko opečieme. Bravčovinky môžeme opekať aj na rošte, pričom ich natierame olejom.
Podávame teplé s chlebom, horčicou a cibuľou.