Černohorský rezeň
Kategória:
1 kg krátke karé,
7 zemiakov postrúhať,
3 vajíčka,
soľ, múka, olej,
10 dkg tvrdého syru
Černohorský rezeň - príprava
Mäso narežeme na rezne a posolíme asi 10 min. dopredu.
Obalovaciu hmotu pripravíme z nastrúhaných zemiakov, vajíčok, soli.
Osolené rezne obalíme v múke a potom v zemiakovej hmote. Vyprážame v horúcom oleji.
Po upečení rezne posypeme strúhaným syrom.
Podávame s hranolkami.
Podobné recepty
Kategória:
1 kg krátke karé,
7 zemiakov postrúhať,
3 vajíčka,
soľ, múka, olej,
10 dkg tvrdého syru
Černohorský rezeň - príprava
Mäso narežeme na rezne a posolíme asi 10 min. dopredu.
Obalovaciu hmotu pripravíme z nastrúhaných zemiakov, vajíčok, soli.
Osolené rezne obalíme v múke a potom v zemiakovej hmote. Vyprážame v horúcom oleji.
Po upečení rezne posypeme strúhaným syrom.
Podávame s hranolkami.
Obalovaciu hmotu pripravíme z nastrúhaných zemiakov, vajíčok, soli.
Osolené rezne obalíme v múke a potom v zemiakovej hmote. Vyprážame v horúcom oleji.
Po upečení rezne posypeme strúhaným syrom.
Podávame s hranolkami.