Oheň na jazyku
Kategória:
50 dkg krátke karé,
1 vajce,
8 dkg arašídov,
2 dkg cesnaku a cibule,
soľ, glutasol, feferonka, 1 PL cukru a škrobovej múčky, 1/2 dcl vína a 1/2 dcl vývaru
Oheň na jazyku - príprava
Mäso pokrájame na kocky,obalíme v škrobovej múčke, soli, glutasole, vajíčku a opražíme na silnom ohni.
Pridáme arašidy,ktoré sme predtým namočili.
Ďalej feferonky, cibuľu a cesnak. Nakoniec mäso zalejeme tmaným nálevom zo sojovej múčky, vína, glutasolu a vývaru. Všetko robíme na prudkom ohni za stáleho miešania.
Podávame s ryžou.
Kategória:
50 dkg krátke karé,
1 vajce,
8 dkg arašídov,
2 dkg cesnaku a cibule,
soľ, glutasol, feferonka, 1 PL cukru a škrobovej múčky, 1/2 dcl vína a 1/2 dcl vývaru
Oheň na jazyku - príprava
Mäso pokrájame na kocky,obalíme v škrobovej múčke, soli, glutasole, vajíčku a opražíme na silnom ohni.
Pridáme arašidy,ktoré sme predtým namočili.
Ďalej feferonky, cibuľu a cesnak. Nakoniec mäso zalejeme tmaným nálevom zo sojovej múčky, vína, glutasolu a vývaru. Všetko robíme na prudkom ohni za stáleho miešania.
Podávame s ryžou.
Pridáme arašidy,ktoré sme predtým namočili.
Ďalej feferonky, cibuľu a cesnak. Nakoniec mäso zalejeme tmaným nálevom zo sojovej múčky, vína, glutasolu a vývaru. Všetko robíme na prudkom ohni za stáleho miešania.
Podávame s ryžou.