Tvarohová pena s pažítkou
Kategória:
150 g masla ,
500 g mäkkého tvarohu ,
50 – 100 ml mlieka alebo smotany ,
1 cibuľu ,
4 PL najemno nakrájanej pažítky ,
soľ ,
mleté čierne korenie ,
1 KL cukru
Tvarohová pena s pažítkou - príprava
V miske vymiešame maslo do peny.
Pridáme tvaroh a dobre vyšľaháme, podľa potreby zriedime mliekom alebo smotanou – kyslou alebo sladkou.
Očistenú cibuľu veľmi najemno nakrájame a spolu s pažítkou pridáme do maslovo-tvarohovej peny.
Ochutíme soľou, korením a na vyváženie chuti pridáme malú lyžičku cukru.
Vyšľaháme do hladka.
Podávame na chlebe alebo k pečeným zemiakom.
Kategória:
150 g masla ,
500 g mäkkého tvarohu ,
50 – 100 ml mlieka alebo smotany ,
1 cibuľu ,
4 PL najemno nakrájanej pažítky ,
soľ ,
mleté čierne korenie ,
1 KL cukru
Tvarohová pena s pažítkou - príprava
V miske vymiešame maslo do peny.
Pridáme tvaroh a dobre vyšľaháme, podľa potreby zriedime mliekom alebo smotanou – kyslou alebo sladkou.
Očistenú cibuľu veľmi najemno nakrájame a spolu s pažítkou pridáme do maslovo-tvarohovej peny.
Ochutíme soľou, korením a na vyváženie chuti pridáme malú lyžičku cukru.
Vyšľaháme do hladka.
Podávame na chlebe alebo k pečeným zemiakom.
Pridáme tvaroh a dobre vyšľaháme, podľa potreby zriedime mliekom alebo smotanou – kyslou alebo sladkou.
Očistenú cibuľu veľmi najemno nakrájame a spolu s pažítkou pridáme do maslovo-tvarohovej peny.
Ochutíme soľou, korením a na vyváženie chuti pridáme malú lyžičku cukru.
Vyšľaháme do hladka.
Podávame na chlebe alebo k pečeným zemiakom.