Dobrá zemiaková nátierka
Kategória: 
5 väčších zemiakov, 2 sladké uhorky, 1 cibuľa, 160 g majonézy, trošku horčice, papriková pochúťka (konzerva), 40 g oleja alebo masla, soľ, mleté čierne korenie, pažítka alebo petržlenová vňať

Dobrá zemiaková nátierka - príprava

    Umyté zemiaky dáme variť v šupke.
    Po vychladnutí ich olúpeme, postrúhame a dáme do misky. Uhorky a cibuľu olúpeme a nadrobno posekáme, pridáme k postrúhaným zemiakom, potom majonézu, horčicu, paprikovú pochúťku, olej alebo maslo a dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
    Pripravenú nátierku navrstvíme na krajce a ozdobíme pažítkou alebo petržlenovou vňaťou

Názory

5
sobota, 17. február 2018
Výborná ja hu robievam už roky.Dnes ju robím na večeru.
- Rozalia

Pridajte názor

(5/5)
Top