Udenáčová nátierka
Kategória:
údená makrela, 1/2 masla, 4 uvarené vajcia, 4 väčšie kyslé uhorky, soľ, mleté čierne korenie, olej
Udenáčová nátierka - príprava
Vykostenú makrelu, vajíčka a uhorky pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme k vymiešanému maslu a všetko spolu dobre zmiešame.
Na zjemnenie pridáme trocha rastlinného oleja.
Osolíme a môžeme aj okoreniť mletým čiernym korením.
Podobné recepty
Kategória:
údená makrela, 1/2 masla, 4 uvarené vajcia, 4 väčšie kyslé uhorky, soľ, mleté čierne korenie, olej
Udenáčová nátierka - príprava
Vykostenú makrelu, vajíčka a uhorky pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme k vymiešanému maslu a všetko spolu dobre zmiešame.
Na zjemnenie pridáme trocha rastlinného oleja.
Osolíme a môžeme aj okoreniť mletým čiernym korením.
Na zjemnenie pridáme trocha rastlinného oleja.
Osolíme a môžeme aj okoreniť mletým čiernym korením.