Bravčové rebierka v kapuste
Kategória:
4 hrubšie rezne z bravčového karé,
500 g kyslej kapusty ,
100 g slaniny ,
1 cibuľa ,
2 strúčiky cesnaku ,
1 bobkový list,
1 zemiak ,
250 g kyslej smotany ,
4 lyžičky kečupu alebo 4 kúsky kapie ,
mleté čierne korenie,
soľ ,
olej
Bravčové rebierka v kapuste - príprava
Rezne naklepeme, osolíme a narýchlo opečieme na oleji z obidvoch strán.
Vo výpeku z rezňov opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a malé kocky slaniny.
Pridáme pretlačený cesnak, kapustu, bobkový list, korenie a dusíme.
Keď je kapusta mäkká, zahustíme ju postrúhaným surovým zemiakom.
Rezne poukladáme na vymastený plech, na každý dáme kôpku kapusty a lyžicu kyslej smotany. Zapečieme v predhriatej rúre.
Každú porciu ozdobíme kyslou smotanou a kečupom, prípadne kapiou.
Podobné recepty
Kategória:
4 hrubšie rezne z bravčového karé,
500 g kyslej kapusty ,
100 g slaniny ,
1 cibuľa ,
2 strúčiky cesnaku ,
1 bobkový list,
1 zemiak ,
250 g kyslej smotany ,
4 lyžičky kečupu alebo 4 kúsky kapie ,
mleté čierne korenie,
soľ ,
olej
Bravčové rebierka v kapuste - príprava
Rezne naklepeme, osolíme a narýchlo opečieme na oleji z obidvoch strán.
Vo výpeku z rezňov opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a malé kocky slaniny.
Pridáme pretlačený cesnak, kapustu, bobkový list, korenie a dusíme.
Keď je kapusta mäkká, zahustíme ju postrúhaným surovým zemiakom.
Rezne poukladáme na vymastený plech, na každý dáme kôpku kapusty a lyžicu kyslej smotany. Zapečieme v predhriatej rúre.
Každú porciu ozdobíme kyslou smotanou a kečupom, prípadne kapiou.
Vo výpeku z rezňov opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a malé kocky slaniny.
Pridáme pretlačený cesnak, kapustu, bobkový list, korenie a dusíme.
Keď je kapusta mäkká, zahustíme ju postrúhaným surovým zemiakom.
Rezne poukladáme na vymastený plech, na každý dáme kôpku kapusty a lyžicu kyslej smotany. Zapečieme v predhriatej rúre.
Každú porciu ozdobíme kyslou smotanou a kečupom, prípadne kapiou.