Aperitív Mulsum
Kategória:
• 0,7 l suchého bieleho vína ,
• 3 vrchovaté lyžice medu,
• škoricová kôra (2 cm) ,
• 10 anízových semienok
Aperitív Mulsum - príprava
Štvrtinu vína nalejeme do hrnca, pridáme med a privedieme do varu, vložíme korenie a zoberieme z ohňa.
Necháme až do vychladnutia.
Precedíme a zmes nalejeme späť do fľaše ku zbytku vína. Pretrepeme, uzatvoríme korkom a necháme v chlade 2 týždne uležať (fľašu dáme naležato).
Kategória:
• 0,7 l suchého bieleho vína ,
• 3 vrchovaté lyžice medu,
• škoricová kôra (2 cm) ,
• 10 anízových semienok
Aperitív Mulsum - príprava
Štvrtinu vína nalejeme do hrnca, pridáme med a privedieme do varu, vložíme korenie a zoberieme z ohňa.
Necháme až do vychladnutia.
Precedíme a zmes nalejeme späť do fľaše ku zbytku vína. Pretrepeme, uzatvoríme korkom a necháme v chlade 2 týždne uležať (fľašu dáme naležato).
Necháme až do vychladnutia.
Precedíme a zmes nalejeme späť do fľaše ku zbytku vína. Pretrepeme, uzatvoríme korkom a necháme v chlade 2 týždne uležať (fľašu dáme naležato).