Tatárska nátierka
Kategória:
200 g hovädzej sviečkovice, 1 žĺtok, horčica, cibuľa, pažítka, soľ, mleté čierne korenie
Tatárska nátierka - príprava
Umyté a osušené mäso jemne zomelieme, vmiešame doň žĺtok, horčicu, pridáme jemne posekanú cibuľu a pažítku.
Podľa chuti osolíme, okoreníme a ešte spolu dobre zamiešame.
Hotovú natierame na hrianky zo sendviča.
Povrch môžeme ozdobiť kolieskami cibule.
Podobné recepty
Kategória:
200 g hovädzej sviečkovice, 1 žĺtok, horčica, cibuľa, pažítka, soľ, mleté čierne korenie
Tatárska nátierka - príprava
Umyté a osušené mäso jemne zomelieme, vmiešame doň žĺtok, horčicu, pridáme jemne posekanú cibuľu a pažítku.
Podľa chuti osolíme, okoreníme a ešte spolu dobre zamiešame.
Hotovú natierame na hrianky zo sendviča.
Povrch môžeme ozdobiť kolieskami cibule.
Podľa chuti osolíme, okoreníme a ešte spolu dobre zamiešame.
Hotovú natierame na hrianky zo sendviča.
Povrch môžeme ozdobiť kolieskami cibule.