Pečeňová natierka na hrianky
Kategória: 
20 g masti, 20 g cibule, 100 g pečene, soľ, mleté čierne korenie, 1 natvrdo uvarené vajce, 50 g škvariek, 1 lyžička horčice, sendvič

Pečeňová natierka na hrianky - príprava

    Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme umytú pokrájanú pečeň a rýchlo upečieme. Podlejeme troškou vody a vychladnutú pečeň aj so šťavou vložíme do mixéra. Pridáme soľ, mleté čierne korenie, uvarené posekané vajce, horčicu, škvarky a všetko spolu zmixujeme, alebo dvakrát premelieme na mäsovom mlynčeku. Zo sendviča nakrájame tenké plátky, ktoré po oboch stranách opečieme. Vychladnuté natierame pečeňovou nátierkou a ozdobíme kyslou uhorkou.

Vaše názory

(5/5)
Top