Rezance s pestom
Kategória:
250 g zemiakov,
100 g fazuľových lúskov,
soľ,
400 g široké rezance,
2 lyžice piniových orieškov,
2 strúčiky cesnaku,
8 lyžíc bazalkového oleja,
4 lyžice strúhaného parmazánu
Rezance s pestom - príprava
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky.
Fazuľové lúsky zbavíme vlákien a nalámeme na kúsky. Povaríme v dostatočnom množstve osolenej vody asi 5 minút. Pridáme široké rezance a varíme ešte 8-10 minút.
Rezance scedíme, necháme odkvapkať a tekutinu zachytíme.
Na panvici upražíme bez tuku piniové oiešky. Ošúpaný cesnak rozmixujeme s bazalkovým olejom, orieškami a parmezánom. Omáčku pesto podľa chuti osolíme.
Rezance, zemiaky a fazuľky premiešame s pestom.
Kto má rád pokrmy šťavnatejšie, môže pridať 4 lyžice vývaru zo zeleninového bujónu.
Kategória:
250 g zemiakov,
100 g fazuľových lúskov,
soľ,
400 g široké rezance,
2 lyžice piniových orieškov,
2 strúčiky cesnaku,
8 lyžíc bazalkového oleja,
4 lyžice strúhaného parmazánu
Rezance s pestom - príprava
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky.
Fazuľové lúsky zbavíme vlákien a nalámeme na kúsky. Povaríme v dostatočnom množstve osolenej vody asi 5 minút. Pridáme široké rezance a varíme ešte 8-10 minút.
Rezance scedíme, necháme odkvapkať a tekutinu zachytíme.
Na panvici upražíme bez tuku piniové oiešky. Ošúpaný cesnak rozmixujeme s bazalkovým olejom, orieškami a parmezánom. Omáčku pesto podľa chuti osolíme.
Rezance, zemiaky a fazuľky premiešame s pestom.
Kto má rád pokrmy šťavnatejšie, môže pridať 4 lyžice vývaru zo zeleninového bujónu.
Fazuľové lúsky zbavíme vlákien a nalámeme na kúsky. Povaríme v dostatočnom množstve osolenej vody asi 5 minút. Pridáme široké rezance a varíme ešte 8-10 minút.
Rezance scedíme, necháme odkvapkať a tekutinu zachytíme.
Na panvici upražíme bez tuku piniové oiešky. Ošúpaný cesnak rozmixujeme s bazalkovým olejom, orieškami a parmezánom. Omáčku pesto podľa chuti osolíme.
Rezance, zemiaky a fazuľky premiešame s pestom.
Kto má rád pokrmy šťavnatejšie, môže pridať 4 lyžice vývaru zo zeleninového bujónu.