Cestovinový nákyp s morčacími prsíčkami
Kategória: 
1/2 kg cestovín vretená, soľ, 400 g šampiónov, 2 rajčiny, 300 g mrazeného hrášku, 1/2 kg morčacím pŕs, 3 lyžice oleja, korenie, nasekaná petržlenová vňať, 250 g kyslej smotany, 250 g strúhaného ementálu

Cestovinový nákyp s morčacími prsíčkami - príprava

    Cestoviny vretená uvaríme podľa návodu a scedíme.
    Šampióny očistíme a nakrájame na plátky, rajčiny umyjeme, nakrájame na kocky, zmiešame s cestovinami a hráškom.
    Rúru vyhrejeme na 200 stupňov.
    Mäso nakrájame na kocky a opečieme asi 7 minút v rozpálenom oleji z obidvoch strán.
    Osolíme, okoreníme a vmiešame do cestovín.
    Vmiešame petržlenku s kyslou smotanou a syrom.
    Dochutíme a vložíme do vymasteného pekáču.
    Pečieme v rúre asi 30 minút.
Top