Nátierka na hrianky
Kategória:
1kg papriky (aj červenej), 1kg rajčín, 2 veľké cibule, 3 feferónky, 2 kg pečený bôčik, 200 g údeného syra, 5 strúčikov cesnaku, 1PL vegety, 1KL korenia, 1KL ml.papriky.
Nátierka na hrianky - príprava
Suroviny pomelieme, pridáme 1/3 balíčka preosiateho Deka a varíme 1 hodinu.
2kg upečeného bôčika (bez soli, pridáme len Podravku) pomelieme najemno spolu s 200g údeného syra a 5 strúčikmi cesnaku.
Všetko zmiešame, pridáme 1PL vegety, korenie, papriku a varíme 1 hodiny.
Dáme do pohárov a 15 min. sterilizujeme pri 100°C.
Podobné recepty
Kategória:
1kg papriky (aj červenej), 1kg rajčín, 2 veľké cibule, 3 feferónky, 2 kg pečený bôčik, 200 g údeného syra, 5 strúčikov cesnaku, 1PL vegety, 1KL korenia, 1KL ml.papriky.
Nátierka na hrianky - príprava
Suroviny pomelieme, pridáme 1/3 balíčka preosiateho Deka a varíme 1 hodinu.
2kg upečeného bôčika (bez soli, pridáme len Podravku) pomelieme najemno spolu s 200g údeného syra a 5 strúčikmi cesnaku.
Všetko zmiešame, pridáme 1PL vegety, korenie, papriku a varíme 1 hodiny.
Dáme do pohárov a 15 min. sterilizujeme pri 100°C.
2kg upečeného bôčika (bez soli, pridáme len Podravku) pomelieme najemno spolu s 200g údeného syra a 5 strúčikmi cesnaku.
Všetko zmiešame, pridáme 1PL vegety, korenie, papriku a varíme 1 hodiny.
Dáme do pohárov a 15 min. sterilizujeme pri 100°C.