Pečený pstruh na masle a cesnaku
Veľmi ľahkýCelkom lacný
Príprava
Varenie
Kategória:
Lahodný pstruh na masle ktorý Vás dostane.
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Suroviny
- 4 ks Pstruh
- 1 citrón
- 100 g hladká múka
- 1 ks cesnak
- 100 g maslo
- soľ, červená paprika, bazalka, kari
- čerstvá petržlenová vňať
Pečený pstruh na masle a cesnaku - príprava
- Očisteného pstruha osolíme, pokvapkáme citrónom a nakrojíme priečne ryhy do kože. V mise alebo na tanieri si pripravíme hladkú múku zmiešanú s koreninami a pstruha v tom obalíme.
- Do vnútornej časti ryby vložíme plátky masla a nasekanú petržlenovú vňať.
- Pstruha položíme na plech vyložený papierom na pečenie. Poukladáme naň masloa posypeme nasekaným cesnakom
- Pečieme vo vyhriatej rúre kým nám krásne nechytí kôrku do zlatova.
- Podávame s pečenými zemiakmi.
Veľmi ľahký
Celkom lacný
Príprava
Varenie
Kategória:
Lahodný pstruh na masle ktorý Vás dostane.
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Suroviny
- 4 ks Pstruh
- 1 citrón
- 100 g hladká múka
- 1 ks cesnak
- 100 g maslo
- soľ, červená paprika, bazalka, kari
- čerstvá petržlenová vňať
Pečený pstruh na masle a cesnaku - príprava
- Očisteného pstruha osolíme, pokvapkáme citrónom a nakrojíme priečne ryhy do kože. V mise alebo na tanieri si pripravíme hladkú múku zmiešanú s koreninami a pstruha v tom obalíme.
- Do vnútornej časti ryby vložíme plátky masla a nasekanú petržlenovú vňať.
- Pstruha položíme na plech vyložený papierom na pečenie. Poukladáme naň masloa posypeme nasekaným cesnakom
- Pečieme vo vyhriatej rúre kým nám krásne nechytí kôrku do zlatova.
- Podávame s pečenými zemiakmi.