Bryndzové halušky II.
Bryndzové halušky II. - príprava
Zemiaky postrúhame na jemnom strúhadle, pridáme rovnaký diel hladkej a polohrubej múky, osolíme podľa chuti, pridáme celé vajce.
Cesto dobre vymiešame a necháme stáť 20 minút.
Z lopára hádžeme halušky do vriacej vody.
Podávame s bryndzou a polejeme upraženou na drobno pokrájanou slaninkou.
Bryndzové halušky II. - príprava
Zemiaky postrúhame na jemnom strúhadle, pridáme rovnaký diel hladkej a polohrubej múky, osolíme podľa chuti, pridáme celé vajce.
Cesto dobre vymiešame a necháme stáť 20 minút.
Z lopára hádžeme halušky do vriacej vody.
Podávame s bryndzou a polejeme upraženou na drobno pokrájanou slaninkou.
Cesto dobre vymiešame a necháme stáť 20 minút.
Z lopára hádžeme halušky do vriacej vody.
Podávame s bryndzou a polejeme upraženou na drobno pokrájanou slaninkou.