Pažítková pomazánka
Kategória:
250g jemného tvarohu 1 ks kyslej smotany 16% pažítka (podľa chuti) 1 štipka soli koreniny (podľa chuti
Pažítková pomazánka - príprava
Tvaroh a smotanu zmiešame. Pridáme soľ (podľa chuti), ostatné korenia (aké chceme mať) a môžme pridať aj jemne posekanú petržlenovú vňať. Nakoniec pridáme posekanú (umytú) pažítku.
Podávame s pečivom alebo s chlebom.
Podobné recepty
Kategória:
250g jemného tvarohu 1 ks kyslej smotany 16% pažítka (podľa chuti) 1 štipka soli koreniny (podľa chuti
Pažítková pomazánka - príprava
Tvaroh a smotanu zmiešame. Pridáme soľ (podľa chuti), ostatné korenia (aké chceme mať) a môžme pridať aj jemne posekanú petržlenovú vňať. Nakoniec pridáme posekanú (umytú) pažítku.
Podávame s pečivom alebo s chlebom.
Podávame s pečivom alebo s chlebom.