Hrnčeková bublanina
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Cesto
- 2 šálky 2 polohrubej múky
- 1 šálka kryštálového cukru
- 1 šálka oleja
- 1 šálka mlieka
- 1 prášok do pečiva
- 1 vanilkový cukor
- 3 vajcia
- ovocie
Hrnčeková bublanina - príprava
Vajcia šľaháme s kryštálovým cukrom a vanilkovým cukrom.
Po troche pridávame olej a ďalej šľaháme.
K spomínaným ingredienciám pridávame ďalej mlieko a nakoniec polohrubú múku s práškom do pečiva.
Takto spracované cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech.
Navrch poukladáme ovocie podľa chuti. (Najlepšie sú višne, čerešne, ríbezle).
Pečieme v predom vyhriatej rúre na cca 180 – 190 stupňov C.
Podobné recepty
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Cesto
- 2 šálky 2 polohrubej múky
- 1 šálka kryštálového cukru
- 1 šálka oleja
- 1 šálka mlieka
- 1 prášok do pečiva
- 1 vanilkový cukor
- 3 vajcia
- ovocie
Hrnčeková bublanina - príprava
Vajcia šľaháme s kryštálovým cukrom a vanilkovým cukrom.
Po troche pridávame olej a ďalej šľaháme.
K spomínaným ingredienciám pridávame ďalej mlieko a nakoniec polohrubú múku s práškom do pečiva.
Takto spracované cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech.
Navrch poukladáme ovocie podľa chuti. (Najlepšie sú višne, čerešne, ríbezle).
Pečieme v predom vyhriatej rúre na cca 180 – 190 stupňov C.
Po troche pridávame olej a ďalej šľaháme.
K spomínaným ingredienciám pridávame ďalej mlieko a nakoniec polohrubú múku s práškom do pečiva.
Takto spracované cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech.
Navrch poukladáme ovocie podľa chuti. (Najlepšie sú višne, čerešne, ríbezle).
Pečieme v predom vyhriatej rúre na cca 180 – 190 stupňov C.