Vihorlatský rezeň
Kategória:
500 g bravčového mäsa zo stehna, mleté čierne korenie, soľ, 40 g masti, 100 g sterilizovanej fazuľky, 80 g šunky, 80 g syru ementál
Vihorlatský rezeň - príprava
Mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na rovnaké rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, okrajové blany narežeme
a opečieme na masti, na každý opečený rezeň dáme trošku scedenej fazuľky, prikryjeme plátkami šunky a navrch dáme plátky syra.
Takto pripravené rezne dusíme pod pokrievkou.
Keď sa syr trochu roztopí, ihneď podávame.
Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky.
Podobné recepty
Kategória:
500 g bravčového mäsa zo stehna, mleté čierne korenie, soľ, 40 g masti, 100 g sterilizovanej fazuľky, 80 g šunky, 80 g syru ementál
Vihorlatský rezeň - príprava
Mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na rovnaké rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme, okrajové blany narežeme
a opečieme na masti, na každý opečený rezeň dáme trošku scedenej fazuľky, prikryjeme plátkami šunky a navrch dáme plátky syra.
Takto pripravené rezne dusíme pod pokrievkou.
Keď sa syr trochu roztopí, ihneď podávame.
Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky.
a opečieme na masti, na každý opečený rezeň dáme trošku scedenej fazuľky, prikryjeme plátkami šunky a navrch dáme plátky syra.
Takto pripravené rezne dusíme pod pokrievkou.
Keď sa syr trochu roztopí, ihneď podávame.
Vhodnou prílohou sú opekané zemiaky.