Údenáčová nátierka
Kategória:
2 údenáče, 1 uvarený žĺtok, 20 g masla, 40 g cibule, 1 jablko, 1 lyžička horčice, soľ
Údenáčová nátierka - príprava
Z údenáčov vyberieme kosti a rozotrieme ich uvareným žĺtkom, maslom a postrúhanou cibuľou.
Pridáme postrúhané jablko s horčicou, dosolíme premiešame
a natrieme na chlieb.
Podobné recepty
Kategória:
2 údenáče, 1 uvarený žĺtok, 20 g masla, 40 g cibule, 1 jablko, 1 lyžička horčice, soľ
Údenáčová nátierka - príprava
Z údenáčov vyberieme kosti a rozotrieme ich uvareným žĺtkom, maslom a postrúhanou cibuľou.
Pridáme postrúhané jablko s horčicou, dosolíme premiešame
a natrieme na chlieb.
Pridáme postrúhané jablko s horčicou, dosolíme premiešame
a natrieme na chlieb.