Cestoviny s tuniakom
Kategória: 
200 g špenátových cestovín z tvrdej pšenice , Omáčka: 160 g drveného tuniaka vo vlastnej šťave z konzervy , 1až 2 strúčiky cesnaku , 150 ml sladkej smotany , 1 vaječný žĺtok , soľ , mleté čierne korenie , olivový olej , postrúhaný parmezán na posypanie

Cestoviny s tuniakom - príprava

    Z tuniaka zlejeme nálev a podusíme na olivovom oleji.
    Keď začne voňať, primiešame k nemu prelisovaný cesnak.
    Žĺtok rozšľaháme vidličkou a primiešame smotanu.
    Zmes dochutíme soľou a mletým čiernym korením.
    Tuniaka odstavíme, zalejeme smotanou a rozdelíme
    na jednotlivé porcie uvarených cestovín.
    Posypeme najemno postrúhaným parmezánom alebo syrom
Top