Obyčajné lángoše
Kategória:
1 kg hladkej múky , trošku soli,3-4 varené zemiaky
kvások: 5 dkg kvasníc, vlažné mlieko, kocka cukru
Obyčajné lángoše - príprava
Nechať vykvasiť na vrch po vykvasení postrúhať 3 - 4 varené zemiaky a znovu preložiť ako lístkové cesto a nechať spolu vykvasiť asi 20 minút.
Piecť v horúcom oleji.
Podobné recepty
Kategória:
1 kg hladkej múky , trošku soli,3-4 varené zemiaky
kvások: 5 dkg kvasníc, vlažné mlieko, kocka cukru
Obyčajné lángoše - príprava
Nechať vykvasiť na vrch po vykvasení postrúhať 3 - 4 varené zemiaky a znovu preložiť ako lístkové cesto a nechať spolu vykvasiť asi 20 minút.
Piecť v horúcom oleji.
Piecť v horúcom oleji.