Štrúdľa - ťahané cesto
Kategória:
150 g hladkej múky, 1 lyžicu masti, 60 g cukru, 1 kávovú lyžicu octu, soľ, vlažnú vodu.
Štrúdľa - ťahané cesto - príprava
Vypracujeme cesto (dobre vybúchať - asi štvrť hodiny), necháme pod horúcim kastrólom odpočívať.
Vyťahujeme na pomúčenom obruse.
Podobné recepty
Kategória:
150 g hladkej múky, 1 lyžicu masti, 60 g cukru, 1 kávovú lyžicu octu, soľ, vlažnú vodu.
Štrúdľa - ťahané cesto - príprava
Vypracujeme cesto (dobre vybúchať - asi štvrť hodiny), necháme pod horúcim kastrólom odpočívať.
Vyťahujeme na pomúčenom obruse.
Vyťahujeme na pomúčenom obruse.