Mlieko
Mlieko - príprava
- mlieko neprihorí, ak dno hrnca potrieme na tenko maslom
- mlieko pri varení nevykypí, keď okraj nádoby potrieme maslom
- keď nám predsa len mlieko prihorí, rýchlo ho prelejme do čistej nádoby a hneď ochladíme.
Tak stratí pripálenú chuť
- zrazené mlieko použijeme na prípravu omeliet a lievancov, budú kyprejšie a jemnejšie
- ak vložíme do mlieka chrenový list, mlieko neskysne a zostane sladké aj niekoľko dní
Mlieko - príprava
- mlieko neprihorí, ak dno hrnca potrieme na tenko maslom
- mlieko pri varení nevykypí, keď okraj nádoby potrieme maslom
- keď nám predsa len mlieko prihorí, rýchlo ho prelejme do čistej nádoby a hneď ochladíme.
Tak stratí pripálenú chuť
- zrazené mlieko použijeme na prípravu omeliet a lievancov, budú kyprejšie a jemnejšie
- ak vložíme do mlieka chrenový list, mlieko neskysne a zostane sladké aj niekoľko dní
- mlieko pri varení nevykypí, keď okraj nádoby potrieme maslom
- keď nám predsa len mlieko prihorí, rýchlo ho prelejme do čistej nádoby a hneď ochladíme.
Tak stratí pripálenú chuť
- zrazené mlieko použijeme na prípravu omeliet a lievancov, budú kyprejšie a jemnejšie
- ak vložíme do mlieka chrenový list, mlieko neskysne a zostane sladké aj niekoľko dní