Bravčové s vlašskými orechmi
800 g bravčového karé alebo sviečkovice, 4 lyžice hladkej múky, 4 lyžice sójovej omáčky , 1 lyžica hnedého alebo práškového cukru, 1 šálka olúpaných vlašských orechov, soľ , olej

Bravčové s vlašskými orechmi - príprava

    Umyté mäso nakrájame na malé kúsky a zmiešame s 2 lyžicami sójovej omáčky, s cukrom a múkou.
    V hlbokej panvici rozpálime olej a za stáleho miešania vkladáme mäso po častiach.
    Asi po 5 minútach získa hnedú kôrku.
    Potom kúsky mäsa vyberieme a necháme na site odkvapkať.
    Na menšej panvici opečieme na 2 lyžiciach oleja jadrá orechov, pridáme odkvapkané mäso a 2 lyžice sójovej omáčky, osolíme a ešte asi 3 minúty dopečieme.
Top