Chalupárske ražniči
ĽahkýCelkom lacný
Príprava
Varenie
Kategória:
Rýchla večera alebo jednoduchý obed.
Ingrediencie
Pre 1 Osoba(y)
Suroviny
- 600 g bravčového pliecka
- 1 ks stredne veľká cibuľa
- 1 ks zelená paprika a červená paprika
- 100 g údenej slaniny bez kože
- 100 g klobásy
- paradajková omáčka na grilovanie
PIKANTNÁ MARINÁDA
- 3 lyž lyžice kečupu
- 3 lyž dijonskej horčice
- 3 lyž lyžice oleja
- mleté čierne korenie
- soľ
- 3 strúčiky strúčiky cesnaku
- 1 ks cibuľa
Chalupárske ražniči - príprava
Umyté a osušené mäso pokrájame na kocky, cibuľu na štvrtky, papriku, slaninu a klobásu a zemiaky na plátky.
Mäso naložíme na 30 minút do pikantnej marinády, ktorú pripravíme z uvedených ingrediencií.
Na ihly striedavo napichujeme mäso, slaninu, cibuľu, klobásu, papriku a zemiaky.
Pečieme na grile alebo krátko opečieme na panvici a prikryté dusíme domäkka či v rúre. Podávame s paradajkovou omáčkou či tatarkou.
Podobné recepty
Ľahký
Celkom lacný
Príprava
Varenie
Kategória:
Rýchla večera alebo jednoduchý obed.
Ingrediencie
Pre 1 Osoba(y)
Suroviny
- 600 g bravčového pliecka
- 1 ks stredne veľká cibuľa
- 1 ks zelená paprika a červená paprika
- 100 g údenej slaniny bez kože
- 100 g klobásy
- paradajková omáčka na grilovanie
PIKANTNÁ MARINÁDA
- 3 lyž lyžice kečupu
- 3 lyž dijonskej horčice
- 3 lyž lyžice oleja
- mleté čierne korenie
- soľ
- 3 strúčiky strúčiky cesnaku
- 1 ks cibuľa
Chalupárske ražniči - príprava
Umyté a osušené mäso pokrájame na kocky, cibuľu na štvrtky, papriku, slaninu a klobásu a zemiaky na plátky.
Mäso naložíme na 30 minút do pikantnej marinády, ktorú pripravíme z uvedených ingrediencií.
Na ihly striedavo napichujeme mäso, slaninu, cibuľu, klobásu, papriku a zemiaky.
Pečieme na grile alebo krátko opečieme na panvici a prikryté dusíme domäkka či v rúre. Podávame s paradajkovou omáčkou či tatarkou.
Mäso naložíme na 30 minút do pikantnej marinády, ktorú pripravíme z uvedených ingrediencií.
Na ihly striedavo napichujeme mäso, slaninu, cibuľu, klobásu, papriku a zemiaky.
Pečieme na grile alebo krátko opečieme na panvici a prikryté dusíme domäkka či v rúre. Podávame s paradajkovou omáčkou či tatarkou.