VEČERA PRINCEZNEJ
Kategória:
kuracie prsia, hladká múka, vajcia, kokosová múčka, grilovacie korenie, sójová omáčka, plátkový syr čedar, krájaný ananás (zaváraný), marhule alebo broskyne, olej, soľ
VEČERA PRINCEZNEJ - príprava
Kuracie rezne necháme v páci z oleja, soli a sójovej omáčky.
Potom ich obalíme v múke, vajciach a kokosovej múčke. Klasicky ich vyprážame.
Nakoniec rezne ozdobíme ananásom a marhuľami
alebo broskyňami.
Ako prílohu môžeme podávať hranolčeky aj ryžu.
Kategória:
kuracie prsia, hladká múka, vajcia, kokosová múčka, grilovacie korenie, sójová omáčka, plátkový syr čedar, krájaný ananás (zaváraný), marhule alebo broskyne, olej, soľ
VEČERA PRINCEZNEJ - príprava
Kuracie rezne necháme v páci z oleja, soli a sójovej omáčky.
Potom ich obalíme v múke, vajciach a kokosovej múčke. Klasicky ich vyprážame.
Nakoniec rezne ozdobíme ananásom a marhuľami
alebo broskyňami.
Ako prílohu môžeme podávať hranolčeky aj ryžu.
Potom ich obalíme v múke, vajciach a kokosovej múčke. Klasicky ich vyprážame.
Nakoniec rezne ozdobíme ananásom a marhuľami
alebo broskyňami.
Ako prílohu môžeme podávať hranolčeky aj ryžu.