Papriková pasta
Kategória:
• 2 kg červených paprík ( červené sú chutnejšie, mám vyskúšané),
• ½ kg cibule,
• 5 – 7 feferóniek,
pomlieť dohromady a pridať:
• 2 dl oleja,
• ¼ l octu,
• 20 dkg cukru,
• 1 lyžica soli ,
• ½ balíčku DEKA - bez zrniečok
Papriková pasta - príprava
Variť asi 40 minút, podľa toho, ako to chceme mať riedke alebo husté a 15 minút sterilizovať.
Výborné do guláša, do zmesi na špagety.
Podobné recepty
Kategória:
• 2 kg červených paprík ( červené sú chutnejšie, mám vyskúšané),
• ½ kg cibule,
• 5 – 7 feferóniek,
pomlieť dohromady a pridať:
• 2 dl oleja,
• ¼ l octu,
• 20 dkg cukru,
• 1 lyžica soli ,
• ½ balíčku DEKA - bez zrniečok
Papriková pasta - príprava
Variť asi 40 minút, podľa toho, ako to chceme mať riedke alebo husté a 15 minút sterilizovať.
Výborné do guláša, do zmesi na špagety.
Výborné do guláša, do zmesi na špagety.