Plnené bravčové kare
Kategória:
4 ks vysokého bravčového kare aj s kosťou
Plnka:
400 g mletej hydiny,
200 g mletého bravčového mäsa,
tavený syr,
hrubšie plátky tvrdého syra,
hrubšie plátky šunky,
soľ, vegeta,
mleté čierne korenie, mletá rasca,
červená paprika, celé maslo,
Omáčka na zemiaky:
1 plechovka sterilizovaných hríbov,
sladká smotana, solamyl, vegeta,
biele korenie,
cesnak
Plnené bravčové kare - príprava
Pomleté mäso zmiešame s taveným syrom, pridáme soľ, vegetu, korenie, rascu a znovu premiešame.
Na plátok kare dáme plátok syra, plátok šunky, pripravenú zmes, opäť syr, šunku a prikryjeme druhým plátkom mäsa. Takto pripravené plnené mäso najprv podusíme na masle, potom dáme na pekáč a zapečieme v trúbe.
Omáčka: Na panvici roztopíme maslo, pridáme hríby, podusíme, pridáme vegetu, korenie, sladkú smotanu a zahustíme solamylom.
Nakoniec pridáme cesnak.
Podobné recepty
Kategória:
4 ks vysokého bravčového kare aj s kosťou
Plnka:
400 g mletej hydiny,
200 g mletého bravčového mäsa,
tavený syr,
hrubšie plátky tvrdého syra,
hrubšie plátky šunky,
soľ, vegeta,
mleté čierne korenie, mletá rasca,
červená paprika, celé maslo,
Omáčka na zemiaky:
1 plechovka sterilizovaných hríbov,
sladká smotana, solamyl, vegeta,
biele korenie,
cesnak
Plnené bravčové kare - príprava
Pomleté mäso zmiešame s taveným syrom, pridáme soľ, vegetu, korenie, rascu a znovu premiešame.
Na plátok kare dáme plátok syra, plátok šunky, pripravenú zmes, opäť syr, šunku a prikryjeme druhým plátkom mäsa. Takto pripravené plnené mäso najprv podusíme na masle, potom dáme na pekáč a zapečieme v trúbe.
Omáčka: Na panvici roztopíme maslo, pridáme hríby, podusíme, pridáme vegetu, korenie, sladkú smotanu a zahustíme solamylom.
Nakoniec pridáme cesnak.
Na plátok kare dáme plátok syra, plátok šunky, pripravenú zmes, opäť syr, šunku a prikryjeme druhým plátkom mäsa. Takto pripravené plnené mäso najprv podusíme na masle, potom dáme na pekáč a zapečieme v trúbe.
Omáčka: Na panvici roztopíme maslo, pridáme hríby, podusíme, pridáme vegetu, korenie, sladkú smotanu a zahustíme solamylom.
Nakoniec pridáme cesnak.