TOFU rezeň v cestíčku
TOFU rezeň v cestíčku - príprava
Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, poukladáme vedľa seba do nádoby a zalejeme marinádou.
Marinujeme aspoň 12 hodín.
Rezne obalíme v cestíčku a vyprážame.
Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou z tofu alebo zeleninovým šalátom.
Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15 lyžíc vody, 1KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ.
Tatárska omáčka: 100 g tofu, uhorka, cibuľka, soľ, mlieko, voda – rozmixujeme, dochutíme podľa vlastnej chuti.
TOFU rezeň v cestíčku - príprava
Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, poukladáme vedľa seba do nádoby a zalejeme marinádou.
Marinujeme aspoň 12 hodín.
Rezne obalíme v cestíčku a vyprážame.
Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou z tofu alebo zeleninovým šalátom.
Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15 lyžíc vody, 1KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ.
Tatárska omáčka: 100 g tofu, uhorka, cibuľka, soľ, mlieko, voda – rozmixujeme, dochutíme podľa vlastnej chuti.
Marinujeme aspoň 12 hodín.
Rezne obalíme v cestíčku a vyprážame.
Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou z tofu alebo zeleninovým šalátom.
Marináda: 5 PL sójovej omáčky, 15 lyžíc vody, 1KL drvenej rasce, majoránky, vegety a soľ.
Tatárska omáčka: 100 g tofu, uhorka, cibuľka, soľ, mlieko, voda – rozmixujeme, dochutíme podľa vlastnej chuti.