Baklažánová nátierka Haifa
Kategória:
2 baklažány, cibuľa, 3 paradajky, citrón. šťava, čierne korenie, soľ, 3 čajové lyžičky majonézy
Baklažánová nátierka Haifa - príprava
Baklažány umyjeme, a vložíme v šupe upiecť do trúby. Pečieme vo vyhriatej trúbe cca 20 minút.
Zatiaľ posekáme cibuľu a paradajky nadrobno.
Vyberieme upečený a hnedý baklažán z trúby, prerežeme a vyškrabeme dužinu.
Posekáme ju nadrobno, pridáme paradajky, cibuľu a necháme na sitku odtiecť šťavu.
Potom pridáme citrónovú šťavu, korenie a soľ s majonézou a dostaneme super lahôdku
Podobné recepty
Kategória:
2 baklažány, cibuľa, 3 paradajky, citrón. šťava, čierne korenie, soľ, 3 čajové lyžičky majonézy
Baklažánová nátierka Haifa - príprava
Baklažány umyjeme, a vložíme v šupe upiecť do trúby. Pečieme vo vyhriatej trúbe cca 20 minút.
Zatiaľ posekáme cibuľu a paradajky nadrobno.
Vyberieme upečený a hnedý baklažán z trúby, prerežeme a vyškrabeme dužinu.
Posekáme ju nadrobno, pridáme paradajky, cibuľu a necháme na sitku odtiecť šťavu.
Potom pridáme citrónovú šťavu, korenie a soľ s majonézou a dostaneme super lahôdku
Zatiaľ posekáme cibuľu a paradajky nadrobno.
Vyberieme upečený a hnedý baklažán z trúby, prerežeme a vyškrabeme dužinu.
Posekáme ju nadrobno, pridáme paradajky, cibuľu a necháme na sitku odtiecť šťavu.
Potom pridáme citrónovú šťavu, korenie a soľ s majonézou a dostaneme super lahôdku