Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Čokoládové koláčiky s kakaovým krémom a srdiečkami
Veľmi ľahkýCelkom lacný
Kategória:
Valentín sa nezadržateľne blíži a vy stále neviete, čo by ste vymysleli vašej milovanej polovičke? Vyskúšajte lacný, rýchly, chutný a hlavne z lásky, koláčik so srdiečkami. Ako na to?
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
suroviny
- 1 ks tvaroh
- 2 ks smotana na šľahanie
- 2 lyžice pravý vanilkový cukor
- 2 lyžice kakao
- 1 ks čokoládové hoblinky
- 1 balík cukríky Liebesherzen
Čokoládové koláčiky s kakaovým krémom a srdiečkami - príprava
- 1. Maslo v miske necháme na nižšej teplote rozpustiť v mikrovlnnej rúre.
- 2. Zmiešame všetkysuché suroviny a do pripravenej zmesi pridáme mlieko, vajce a opatrne prilejeme maslo (nesmie byť príliš horúce).
- 3. Všetko dôkladne premiešame ručne, alebo pomocou robota a rozpálime rúru na 170 stupňov.
- 4. Do plechu na muffiny vyskládame papierové formičky, ktoré do tri štvrte naplníme cestom.
- 5. Necháme 12-15 minút piecť. Špajdľou alebo špáradlom pichneme do stredu koláčika. Pokiaľ sa cesto nelepí, sú cacakes hotové a môžeme ich nechať vychladnúť.
- 6. Do misky vyklopíme tvaroh a vyšľáhame ich spolu s vanilkovým cukrokm, kakaom a šľahačkou.
- 7. Akonáhle je krém hladký, prisypeme hoblinky čokolády.
- 8. Cukrárske vrecúško naplníme krémom a ozdobíme koláčiky. Koniec vrecúška by mal mať kvôli hoblinkám širší koniec (rovnako dobre poslúži aj odstrihnutý rožok obyčajného vrecúška).
- 9. Na záver dekorujeme cupcakes s farebným zdobením a na vrch krému usadíme Haribo cukríky.
Valentín sa nezadržateľne blíži a vy stále neviete, čo by ste vymysleli vašej milovanej polovičke? Vyskúšajte lacný, rýchly, chutný a hlavne z lásky, koláčik so srdiečkami. Ako na to?
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
suroviny
- 1 ks tvaroh
- 2 ks smotana na šľahanie
- 2 lyžice pravý vanilkový cukor
- 2 lyžice kakao
- 1 ks čokoládové hoblinky
- 1 balík cukríky Liebesherzen
Čokoládové koláčiky s kakaovým krémom a srdiečkami - príprava
- 1. Maslo v miske necháme na nižšej teplote rozpustiť v mikrovlnnej rúre.
- 2. Zmiešame všetkysuché suroviny a do pripravenej zmesi pridáme mlieko, vajce a opatrne prilejeme maslo (nesmie byť príliš horúce).
- 3. Všetko dôkladne premiešame ručne, alebo pomocou robota a rozpálime rúru na 170 stupňov.
- 4. Do plechu na muffiny vyskládame papierové formičky, ktoré do tri štvrte naplníme cestom.
- 5. Necháme 12-15 minút piecť. Špajdľou alebo špáradlom pichneme do stredu koláčika. Pokiaľ sa cesto nelepí, sú cacakes hotové a môžeme ich nechať vychladnúť.
- 6. Do misky vyklopíme tvaroh a vyšľáhame ich spolu s vanilkovým cukrokm, kakaom a šľahačkou.
- 7. Akonáhle je krém hladký, prisypeme hoblinky čokolády.
- 8. Cukrárske vrecúško naplníme krémom a ozdobíme koláčiky. Koniec vrecúška by mal mať kvôli hoblinkám širší koniec (rovnako dobre poslúži aj odstrihnutý rožok obyčajného vrecúška).
- 9. Na záver dekorujeme cupcakes s farebným zdobením a na vrch krému usadíme Haribo cukríky.