VIEDENSKÝ ZÁKUSOK od Zuzany
4 vajcia, 250g práškový cukor, 1 vanilínový cukor, 125ml olej, 125ml mlieko, 300g polohrubá múka, pol bal.prášok do pečiva,

VIEDENSKÝ ZÁKUSOK od Zuzany - príprava

    vajcia,cukor a vanilínový cukor zmiešame, pridáme olej, mlieko ,múku s práškom do pečiva, cesto vylejeme na vymasteny a vysypaný plech.

    krém: 2 zlaté klasy, 1 liter pomarančového džúsu,6 lyžíc cukru uvaríme krém a vylejeme ešte teplé na vychladený korpus

    na ozdobu: 500ml smotany na šľahanie, 2 stužovače šľahačky dlhé piškóty namočené v pomarančovom džúse, čoko poleva na vychladnutý krém natrieme šľahečku a podkladáme piškóty a pofŕkame čolokádovou polevou,krájame podla piškót.

    Zuzana P.
Top