Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Mäsový bochník
400 g mletého mäsa, žemľa, 3 vajcia, 100 g mlieka, 100 g tvrdého syra, 200 g tvarohu, cesnak, vegeta, korenie, petržlenová vňatka, maslo

Mäsový bochník - príprava

    Žemľu namočíme v mlieku a spolu s mäsom, 2 vajciami, postrúhaným syrom, korením a cesnakom - vymiešame.
    Polovicu tejto zmesi dáme do maslom vymastenej a strúhankou vysypanej misy z jenskeho skla.
    Tvaroh vymiešame s jedným vajíčkom, vegetou, korením, osolíme, pridáme vňatku, takto pripravený navrstvíme do misy na mäso a prikryjeme druhou polovicou zarobeného mäsa.
    Na povrch pokladieme plátky masla a dáme piecť do chrumkava.
Top