Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Netradičný hydinový šalát
Kategória:
250 g upečeného hydinového mäsa, 100 g zeleru, 2 jablká, citrónová šťava, 1 lyžička šalátového oleja, 1 lyžička octu, 1 lyžička horčice, soľ
Netradičný hydinový šalát - príprava
Upečené mäso pokrájame na tenké plátky alebo na hrubé rezance.
Zeler olúpeme a postrúhame na hrubšom strúhadle.
Olúpané jablká bez jadrovníkov pokrájame na malé kocky, pokvapkáme citrónovou šťavou a zmiešame s postrúhaným zelerom a pokrájaným mäsom.
Všetko zalejme nálevom, ktorý pripravíme z oleja, octu, horčice, soli a z mletého čierneho korenia.
Zľahka premiešame a vložíme do chladničky.
Necháme aspoň 30 minút odstáť.
Podobné recepty
Netradičný hydinový šalát - príprava
Zeler olúpeme a postrúhame na hrubšom strúhadle.
Olúpané jablká bez jadrovníkov pokrájame na malé kocky, pokvapkáme citrónovou šťavou a zmiešame s postrúhaným zelerom a pokrájaným mäsom.
Všetko zalejme nálevom, ktorý pripravíme z oleja, octu, horčice, soli a z mletého čierneho korenia.
Zľahka premiešame a vložíme do chladničky.
Necháme aspoň 30 minút odstáť.