Rybie filé zapečené v alobale
Kategória: 
cca na 4 porcie - 600 g filé z tresky alebo akéhokoľvek obľúbeného druhu ryby vo forme filiet, soľ, zmes byliniek, rasca, 40 g Flora original, cibuľa najideálnejšia je šalotka, cesnak, 4 listy ľadového šalátu, 4 plátky citróna

Rybie filé zapečené v alobale - príprava

    Rybie filé očistíme a umyjeme, osolíme, pridáme rascu a bylinky.
    Alobal potrieme polovicou masla, posypeme na plátky nakrájanou cibuľou, môžeme pridať aj nakrájaný cesnak. Vložíme rybie filé a pridáme zvyšok Flóry.
    Alobal dobre uzavrieme a dáme piecť do vyhriatej rúry.
    Po upečení alobal otvoríme a k rybe priložíme listy ľadového šalátu.
    Na tanier servírujeme aj s alobalom a ozdobíme plátkom citróna.
Top