Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Falošný ovocný krémeš
1l mlieka na puding, 2 ks vanilkového pudingu, 250g lístkového cesta, 1 bal. okrúhlych piškót, višne, maslo na vymastenie plechu.

Falošný ovocný krémeš - príprava

    Lístkové cesto rozdelíme na 2 časti. 1 časť vyvaľkáme na tenký plát, a dáme na vymastený plech. Potom poukladáme piškóty. Potom uvaríme puding (z 1 litra a z 2 van. pudingov). Keď sme uvarili puding, ešte teplé nalejeme na piškóty. Potom poukladáme odkvapkané vykôstkované višne (vidieť na obrázku). Potom vyvaľkáme 2 cesto (tak isto ako 1) a prikryjeme puding. Pečieme okolo 30-40 minút vo vyhriatej rúre na 200stupňov. Keď vychladol zákusok, posypeme práškovým cukrom. Po posypaní zákusku vložíme do chladničky. (asi na 2-3 hod.) Prajem dobrú chuť!
Top