Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Nakladaný syr
Kategória:
7 hermelínov, feferónky v sladkokyslom náleve, štvorfarebné korenie, provensálske korenie, chilli korenie, cesnak a cibuľa, slnečnicový olej.
Nakladaný syr - príprava
Syry vybalíme z obalu.
Pripravíme si natierku z roztlačeneho cesnaku, chilli korenia, provensálskeho korenia a oleja (slnecnicový). Dôkladne rozmiešame.
Pozdĺzne rozkrojime hermelíny a napĺnime ich pripravenou natierkou.
Takto pripravené syry ukladáme do pohára a zároven pridávame feferónky a štvorfarebné korenie (guličky), doplníme nakrájanou cibuľou (mesiačiky) do pohára.
Pohárom poriadne potrasieme, pre lepšie uloženie cibule.
Toto zalejeme slnečnicovým olejom, tak aby boli hermeliny ponorené.
Odložíme do špajze a zhruba za 1 týždeň môžeme fľašu otvorit.
Podávame s pivom a chlebom.
Podobné recepty
Nakladaný syr - príprava
Pripravíme si natierku z roztlačeneho cesnaku, chilli korenia, provensálskeho korenia a oleja (slnecnicový). Dôkladne rozmiešame.
Pozdĺzne rozkrojime hermelíny a napĺnime ich pripravenou natierkou.
Takto pripravené syry ukladáme do pohára a zároven pridávame feferónky a štvorfarebné korenie (guličky), doplníme nakrájanou cibuľou (mesiačiky) do pohára.
Pohárom poriadne potrasieme, pre lepšie uloženie cibule.
Toto zalejeme slnečnicovým olejom, tak aby boli hermeliny ponorené.
Odložíme do špajze a zhruba za 1 týždeň môžeme fľašu otvorit.
Podávame s pivom a chlebom.