Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


Nakladaný syr
Kategória: 
7 hermelínov, feferónky v sladkokyslom náleve, štvorfarebné korenie, provensálske korenie, chilli korenie, cesnak a cibuľa, slnečnicový olej.

Nakladaný syr - príprava

    Syry vybalíme z obalu.
    Pripravíme si natierku z roztlačeneho cesnaku, chilli korenia, provensálskeho korenia a oleja (slnecnicový). Dôkladne rozmiešame.
    Pozdĺzne rozkrojime hermelíny a napĺnime ich pripravenou natierkou.
    Takto pripravené syry ukladáme do pohára a zároven pridávame feferónky a štvorfarebné korenie (guličky), doplníme nakrájanou cibuľou (mesiačiky) do pohára.
    Pohárom poriadne potrasieme, pre lepšie uloženie cibule.
    Toto zalejeme slnečnicovým olejom, tak aby boli hermeliny ponorené.
    Odložíme do špajze a zhruba za 1 týždeň môžeme fľašu otvorit.
    Podávame s pivom a chlebom.
Top