Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Huspenina – Rôsol
Ingrediencie
Pre 1 Osoba(y)
Suroviny
- 2 kg bravčových nožičiek
- 3 dl vody
- 120 g rôznej koreňovej zeleniny
- celé čierne korenie
- 1 ks cibuľa
- 2 ks strúčikov cesnaku
- soľ
Huspenina – Rôsol - príprava
Nožičky očistíme, umyjeme, zalejeme studenou vodou a pomaly varíme.
Po asi 1 hodine varu pridáme očistenú pokrájanú koreňovú zeleninu, celé čierne korenie, cibuľu, cesnak a soľ.
Varíme ešte asi 2 1/2 až 3 hodiny.
Potom nožičky vykostíme, mäso rozdelíme na taniere
a zalejeme precedeným vývarom.
Huspeninu necháme v chlade stuhnúť.
Podávame pokvapkanú octom, s chlebom a cibuľovým šalátom.
Ingrediencie
Pre 1 Osoba(y)
Suroviny
- 2 kg bravčových nožičiek
- 3 dl vody
- 120 g rôznej koreňovej zeleniny
- celé čierne korenie
- 1 ks cibuľa
- 2 ks strúčikov cesnaku
- soľ
Huspenina – Rôsol - príprava
Po asi 1 hodine varu pridáme očistenú pokrájanú koreňovú zeleninu, celé čierne korenie, cibuľu, cesnak a soľ.
Varíme ešte asi 2 1/2 až 3 hodiny.
Potom nožičky vykostíme, mäso rozdelíme na taniere
a zalejeme precedeným vývarom.
Huspeninu necháme v chlade stuhnúť.
Podávame pokvapkanú octom, s chlebom a cibuľovým šalátom.