Najlepšie recepty

Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!


BeBe rezy
0,5l mlieka zlaty klas vanilkovy cukor 4PL krystaloveho cukru zltok 2PL polohrubej muky 125g masla 2 baliky mliecnych bebe keksov 2 baliky kakaovych bebe keksov

BeBe rezy - príprava

    Dame zovriet 3dcl mlieka z vanil. a krystalovym cukrom.V 2dcl mlieka rozmiesame puding, zltok a muku.Uvarime puding:)
    Potom si rozmixujeme maslo a po troche pridavame vychladeny puding a miesame.Mozme pridat trocha kakaa do polovice plnky to zalezi od vas ja robim len z vanilkovej plnky:)na stol si polozime foliu a striedavo plnime bebe kekse vanilkovou a kakaovou plnkou.Ja robim naopak...spravim si len vanilkovu plnku..ale zato snou striedavo plnim biele bebe kekse a cokoladove bebe...postup:mliecny bebe+plnka+cokoladove bebe+ plnka a tak dalej:)))je to chutne v obydvoch pripadoch!!! dame stuhnut do chladnicky!..mozte poliat rozpustenou cokoladou je na vas ci si vyberiete bielu alebo horku cokoladu:)...a na koniec nakrajame sikmo:)
Top